Avantatges d’estudi MÀRQUETING I COMUNICACIÓ digital

Tots sabem que actualment obrir un negoci i no tenir xarxes socials és com muntar una festa amb magnificència i no avisar ningú, esperant que la gent aparegui per casualitat, per aquest motiu és important saber els avantatges del màrqueting i comunicació digital i com n’és d’important estudiar-lo.

Sabies que, segons dades de l’informe Digital 2020 elaborat per Hootsuite i We Are Social , actualment som més de 4200 milions d’usuaris de xarxes socials? Això vol dir que més del 53% de la població mundial (7830 milions de persones) les utilitza. Només a Espanya ja som al voltant de 29 milions de persones utilitzant-les de manera activa.

Però també sabem que tenir xarxes socials no és suficient. Cal saber “explotar-les” al màxim i amb intel·ligència, perquè resultin profitoses, i això ja no és tan senzill, per saber fer-ho, cal adquirir determinades habilitats.

El màrqueting i la comunicació digital; una de les ocupacions més destacades

Encara avui escassegen els/les professionals veritablement experts/es que sàpiguen què fer, com, quan i per què, a cada xarxa social ia cada mitjà de comunicació existent per fer funcionar un negoci, i, molt important, fer-ho de tal manera que es respectin unes normes legals i ètiques.

Si curióssim ofertes d’ocupació als portals especialitzats més importants, veiem que destaquen les relacionades amb el màrqueting i les xarxes socials, per les raons abans exposades. Es busquen experts/es en comunicació que siguin creatius, metòdics, que treballin molt bé en equip i orientats a aconseguir. D’altra banda, segons la xarxa social LINKEDIN, un dels llocs de treball més demandats és el d’EXPERT/A EN MÀRQUETING I COMUNICACIÓ DIGITAL ja que durant l’any 2020 es va incrementar en un 60% l’oferta d’ocupació per a aquest tipus d’especialistes.

D’altra banda, una cosa que crida l’atenció és que en la majoria d’aquestes ofertes de feina s’exigeix, entre d’altres, una actitud ètica. La raó és, òbviament, que els/les clients estem molt farts/des que ens bombardegin amb publicitat enganyosa. Som cada vegada més exigents, volem productes/serveis de qualitat a preus adequats i això les empreses de prestigi ho saben, per això busquen professionals íntegres/es que respectin al màxim el seu client . I dic bé, EL SEU client, en singular. Perquè del que es tracta és de personalitzar al màxim, de considerar cada client com a únic/ai especial.

Quins són els avantatges que ens aporta estudiar aquesta matèria?

Així doncs, les sortides professionals que ens ofereix tenir un títol d’aquest tipus són diverses, ja que la majoria d’empreses tenen incorporat un departament comercial o de màrqueting o alhora treballar de forma autònoma prestant aquest servei per a les empreses que opten per contractar-ho a una empresa externa.

Per aquest motiu, podríem dir que estudiar màrqueting ens ofereix molts avantatges ja que:

  • És una professió amb futur
  • El sector està en auge actualment
  • Té un gran camp d´especialització
  • Està en constant actualització
  • Afavoreix el desenvolupament de la creativitat i pensament crític

Per tot això, és innegable que avui dia cal saber de màrqueting digital, ja que aporta grans avantatges a les empreses com l’increment dels clients, la seva fidelització, la millora de la reputació de la mateixa, així com la diferenciació de la resta competidors que no han optat per la modernització de les seves eines publicitàries.

T’ajudem a formar-te en màrqueting i comunicació digital

Si creus que et pot interessar aquesta àrea de coneixement a nivell personal o professional, a Àrea Formació t’oferim l’oportunitat de convertir-te en aquest/a expert/a en màrqueting i xarxes socials que les empreses busquen. Pots formar-te gratuïtament en l’especialitat anomenada “ORGANITZACIÓ I CONTROL DE MITJANS DE COMUNICACIÓ” , un mòdul formatiu de 90 hores que, per altra banda, és part d’un Certificat de Professionalitat de nivell 3, amb la qual cosa tindries un títol homologat amb validesa per a tota Espanya.

Si estàs pensant en canalitzar la teva carrera professional cap al món del màrqueting i la publicitat, aquest és el teu curs. Adquiriràs coneixements i habilitats per planificar i controlar què es comunica, com i quan sobre els productes i/o serveis de la teva empresa, i aprendràs a fer-ho d’una manera ètica i professional.

Anima’t, el curs començarà MOLT AVIAT a les nostres instal·lacions de Castelló i una mica més endavant també als nostres centres de València. Pots informar-te sense compromís al telèfon 964199380 o inscriure’t des de la pròpia web . T’esperem!

Autora: Lucía Sánchez-Robles Bueno , docent d’Àrea Formació.

¿Te gusta?
+1
0

Leave a comment

Preferencias de privacidad
Cuando visita nuestro sitio web, puede almacenar información a través de su navegador de servicios específicos, generalmente en forma de cookies. Aquí puede cambiar sus preferencias de privacidad. Tenga en cuenta que el bloqueo de algunos tipos de cookies puede afectar su experiencia en nuestro sitio web y los servicios que ofrecemos.