DEFINITIVO-1-1.jpg

Aquest any 2023 tornem a llançar la convocatòria dels premis ÀREA. Pretenem guardonar i agrair l’esforç de tantes persones que ens han ajudat a ser com som i ser on som. Perquè Àrea Formació és un projecte creat amb el treball i la il·lusió de molts/es entre els/les que, segur, també hi ets tu.

Volem homenatjar-te per la teva implicació, per la teva creativitat, per les ganes d’aconseguir les metes i sobretot, perquè ens has triat per acompanyar-te en el teu camí. I de pas, demanar-te que segueixis amb nosaltres, que continuïs formant part del gran “equip Àrea”. Per això ens encantaria que valoressis els nostres docents i els nostres centres, que ens manessis fotos o vídeos, que ens proposessis un eslògan… Perquè així compartim tot això amb tu.

Et presentem les bases dels premis àrea d’aquesta segona edició dels Premis Àrea. Hem afegit una nova categoria a què hem anomenat “Projecte de l’any”. Potser més endavant les completem amb més detalls. La nostra intenció és, any rere any, que aquests premis vagin guanyant en prestigi i participació.

I sobretot, no ho oblidis, comptem amb la teva.

PREMI

CENTRE DE L'ANY

PREMI

MILLOR ESLÒGAN

PREMI

MILLOR POST DEL BLOG

PREMI

PROJECTE DE L'ANY

PREMI

PROFESOR DE L'ANY

PREMI

MILLOR FOTOGRAFIA / VÍDEO

PREMI

ALUMNE/A DE L’ANY

PREMI

SPOT DE L'ANY

Preferencias de privacidad
Cuando visita nuestro sitio web, puede almacenar información a través de su navegador de servicios específicos, generalmente en forma de cookies. Aquí puede cambiar sus preferencias de privacidad. Tenga en cuenta que el bloqueo de algunos tipos de cookies puede afectar su experiencia en nuestro sitio web y los servicios que ofrecemos.