PREMI MILLOR FOTOGRAFIA/VÍDEO

En què consisteix? 

Aquest premi, la periodicitat del qual és anual, consisteix a guardonar la millor fotografia o vídeo d’estil lliure. Això significa que les imatges o els vídeos que s’enviïn no necessàriament han d’estar vinculats amb la formació i/o l’ocupació. Les dades adjuntes s’acompanyaran d’una paraula o una frase que les defineixi. 

La durada dels vídeos es limita a un minut com a màxim. 

Les persones que tenen accés a aquesta participació són els i les alumnes, exalumnes, docents i personal d’Àrea Formació. No s’admet l’aparició de logos ni marques diferents de la nostra. 

Com participar-hi? 

Per correu electrònic. A l’adreça: premisarea@areaformacion.es 

A l’assumpte hi haurà de figurar: “PREMI FOTOGRAFIA” O “PREMI VÍDEO” i les dades de contacte del participant: Nom, cognoms i telèfon. 

Cada persona no podrà fer més de tres enviaments de què l’organització es reserva el dret a triar-ne només un per a la votació, si ho considera convenient. 

La puntuació 

– L’1 de març s’obrirà el període habilitat per enviar les fotografies/vídeos. 

– A la nostra web, dins de l’apartat Premis Àrea 2023, es podrà fer la votació a través d’un “m’agrada”. 

– La votació estarà habilitada per a qualsevol persona i es podrà votar més d‟un ítem. 

Les imatges o vídeos enviats per a la participació al concurs es consideraran propietat d’Àrea formació, per la qual cosa es tindrà total llibertat d’ús. 

El premi 

El premi consistirà en una escapada de 2 nits a escollir per tot Espanya (Smartbox).

Dates 

La data màxima per enviar fotos/vídeos serà fins al 17 de novembre. 

Preferencias de privacidad
Cuando visita nuestro sitio web, puede almacenar información a través de su navegador de servicios específicos, generalmente en forma de cookies. Aquí puede cambiar sus preferencias de privacidad. Tenga en cuenta que el bloqueo de algunos tipos de cookies puede afectar su experiencia en nuestro sitio web y los servicios que ofrecemos.